24 décembre 2009

VIDEO OK & Partidos del REUS, en directe vídeo per internet

VIDEO: Reus Deportiu 4 - 5 CP Vilanova
***
(Canal Blau LIVE Direct)
OK LIGA 2009/2010 - 27.11.2009
*
- Info:
Jordi Martinez (FACEBOOK)
*
-
Link do VIDEO aqui (ou carregue na imagem)
***
******

El Reus, pioner en emetre en directe en format vídeo els seus partits per internet
*
Sergi Sabaté - 18/12/2009, 09:30 h. - esportiu.cat

La primera emissió va ser en el partit Reus-Blanes (reus24.com)
El Tecnol Reus Deportiu permet des d’aquest mes de desembre seguir en directe els seus partits a través d’internet. No es tracta d’un seguiment en forma de text, o només el resultat, sinó que es pot veure en vídeo. Amb aquesta iniciativa, el Reus fomenta la comunicació en l’hoquei patins i es promociona com a club, permetent els aficionats a l’hoquei d’arreu que puguin seguir els seus partits.

La primera emissió es va realitzar el passat 11 de desembre en el partit Reus-Blanes i també es va poder seguir el Reus-Vic de dimarts. Demà, a les 21:30, hi haurà una nova emissió, en aquest cas del partit de Lliga Europea Reus-Weil.

La idea va sorgir del propi club que tenia voluntat d’integrar
les retransmissions dels partits al seu web, i gràcies a un acord amb Canal Reus TV, que és qui proporciona la imatge, s’ha pogut idear aquest sistema d’streaming. En l’emissió només hi ha vídeo, i en breu s’espera que incorporin el so d’ambient. De moment, però, només s’emetran els partits que l’equip reusenc jugui com a local al Palau d’Esports. Els partits queden enregistrats al sistema UStream i es poden veure a posteriori.

A banda d’aquesta nova iniciativa, fins ara només
Barça Sorli Discau i Roncato Vic ofereixen alguna informació a temps real dels seus partits. Els blaugrana tenen un ticker amb resultats a la part dreta del seu web, mentre que els vigatans disposen d’un sistema minut a minut on s’informa dels jugadors que hi ha a pista i de les jugades més destacades.

Texto: esportiu.cat - Noticias de HOQUEI
*
- Info: Toc d'hoquei no grupo Facebook do OK Lliga

Aucun commentaire: