Golos: 0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5, 4-5, 4-6, 4-7, 5-7
*
LA SELECCIÓ FEMENINA OFEREIX UN GRAN ESPECTACLE
CATALUNYA 5 - 9 ALL STARS
Hoquei patins - 27/12/2009
La selecció catalana femenina d'hoquei patins ofereix bon joc i gols davant d'un combinat d'estrelles mundials.

text: Sergi Sabaté -
Site FECAPA
Les jugadores d’hoquei patins han obert la tarda esportiva al Palau Blaugrana amb un bon espectacle i gols (5-6) davant un públic de diumenge, ple de nens i nenes de totes les edats, molts d’ells lluïnt les equipacions dels seus equips. Petits i grans han vist com Catalunya i una selecció mundial s’han deixat la pell sobre la pista per endur-se el partit. El marcador ha estat altern, i tots dos equips han anat directes a buscar la porteria del seu rival. Amb una jugada de Marina Rodríguez, el combinat mundial ha inaugurat el marcador i ha fet créixer el seu domini fins arribar al descans gràcies, també, a les bones aturades de la portera del Vilanova, que jugava amb la selecció d’estrelles, Cate Ortega. Al descans, el marcador era d’un 1-3 favorable a l’equip que dirigia el mític Josep Enric Torner.

A la segona part l’equip de Josep Maria Barberà s’ha posat les piles per aixecar el marcador. I ho ha sabut fer prou bé, fins a arribar al punt d’empatar, gràcies a dos bonics gols de Cristina Barceló, i posar-se per davant gràcies a un nou gol d’Anna Casarramona. Però una inspirada Leticia Corrales ha agafat les regnes del seu equip per acabar-se posant per davant. La jugadora de l’Arenys de Munt ha enganxat la defensa catalana d’esquena en un parell d’ocasions i els seus trets han estat letals.

CATALUNYA: Laia Vives, Motxa Barceló, Anna Casarramona, Berta Tarrida, Maria Majó -cinc inicial- Maria Rosa Tamburini, Emma Corominas, Paula Torner, Maria Diez i Laia Salicrú.

ALL STARS: Cate Ortega, Carolina Escobar, Leticia Corrales, Marina Rodríguez, Maria Herron -cinc inicial- Natalia Corrales.