28 décembre 2009

CRISE "CAOS" no IGUALADA Hoquei Club!??? Es MENTIRA.

Host unlimited photos at slide.com for FREE!
***
CRISE "CAOS" no IGUALADA Hoquei Club!??? - ES MENTIRA.
Felizmente, Carme B.,mandou-me hoje uma mensagem que diz:
"Es mentira!! Todo esto fue dicho el dia de los Santos Inocentes!!"
*
Peço desculpa ao Igualada e a todos os verdadeiros amigos do Hoquei em patins, por ter publicado também esta "brincadeira".
*
Host unlimited photos at slide.com for FREE!
*
Gracias Carme,
No conocia esa de los "Santos inocentes" del 28.12.
Em Portugal, solo hacemos estas cosas el 1 Abril.
Abrazo y bon anny 2010
Pedro

*
Eis o que eu tinha escrito, devido a uma informação recebida no Facebook:

Aparentemente, esta manhã (28.12.09), foi emitido um comunicado, em que se dá conta da demissão de varios dirigentes do clube, bem como de jogadores que alegam justa causa, por não receberem os salarios a tempo e horas. O clube tem aparentemente um defice actual superior a 300'000 euros...
O treinador Joan Carles Colàs e os jogadores Edu Fernandez, Albert Balagué, Marc Navarro, Jordi Creus i Ton Baliu estão agora fora da equipa, até que q situação se resolva.

***
No
site dos "Supporters Igualada HC", pode-se ler o seguinte:
*
Aquest matí s'ha sabut la notícia. Després de dies de rumors finalment s'ha oficialitzat el comunicat següent:
"Igualada, 28 de Desembre del 2009
Després de mesos treballant pel bon funcionament de l'Igualada Hoquei Club, els membres de la junta han decidit deixar el càrrec amb efectes imediats, convocant eleccions per el pròxim mes de Gener, tanmateix al no sortir cap nova junta, es faria responsable una empresa gestora fins a final de temporada, quan s'haurà de convocar novament eleccions.
Aquesta decisió s'ha près a causa dels mals resultats obtinguts en les darreres jornades, a causa de la poca afluència de públic al pavelló i la suma d'un dèficit de més de 300.000€.
Al mateix temps l'entrenador del primer equip masculí, Joan Carles Colàs, ha presentat la seva renúncia amb efectes imediats a causa dels mateixos motius i per decisions personals. A partir d'ara es farà càrrec de l'equip el Sr. Coco Bariles.
Cinc jugadors del primer equip masculí també han presentat renúnica inminent i en bloc per falta de pagaments a causa del dèficit, mals resultats i falta de públic. Els ex-jugadors són: Edu Fernandez, Albert Balagué, Marc Navarro, Jordi Creus i Ton Baliu segons han al·legat. Aquets jugadors han estat substituits per el planté de la base fins que es regularitzi la situació.
S'espera també la renúncia de la Sra. Sílvia Navarro, secretaria del club i del coordinador de l'hoquei base, el Sr. Carles Solano. En el cas que es compleixin aquestes baixes s'informarà puntualment.
Lamentem profundament aquestes decisions i epsrem que el soci i aficionat ho entengui per un millor funcionament del club.
Igualada Hoquei Club."

Aquest és el comunicat en què la penya ha tingut accés. Si bé això es compleix, els membres de la penya també hem près la descisió de plegar, en suport als nostres jugadors que fa mesos que no cobren.
Per la present doncs, donem les gràcies a tothom
*
Info:
Site dos FANS do Igualada
- Info: Josep Bere ;-)

Aucun commentaire: