05 mai 2009

REUS DIGITAL - Páez: 'Val la pena aquest sofriment per portar la copa a Reus'

Páez: 'Val la pena aquest sofriment per portar la copa a Reus'

Una mica més tranquils, els jugadors de l'Alnimar Reus expliquen com va ser la participació a la Lliga Europea i la consecució del títol

Josep Gallofré 05 de maig de 2009

Dos dies després d'haver aconseguit la setena Copa d'Europa, Reusdigital.cat ha parlat amb els protagonistes de la victòria. Cal recordar que aquest diumenge va ser un dia històric per l'Alnimar Reus, ja que 37 anys després es va assolir de nou un dels títols més preuats del món de l'hoquei.

Foto de família dels campions
Josep Gallofré Jordi Garcia i Toni Sánchez, pujant la Copa a l'Ajuntament
Josep Gallofré Marc Gual, amb la copa
Josep Gallofré Un dels més aclamats al balcó de l'Ajuntament, i el primer en parlar, va ser Pedrito Gil, l'autor d'un dels gols de penal de la final davant del Vic. El davanter ha afirmat que "vam patir molt però és el normal en una Copa d'Europa on en teoria hi ha els millors equips". Gil va remarcar el fet d'estar tants anys sense aconseguir el títol europeu i declarava que "per fi vam poder aixecar una copa que feina tanys anys que el Reus no aixecava".

L'autor de l'altre pena màxima, Marc Gual, seguia la línia de Pedro Gil amb el que deia. "Ha costat, hem fet un bon treball i després de tants anys de provar-ho ho em aconseguit", afirmava Gual. El roig-i-negre ha remarcat la feina de l'equip, del qual "tots són protagonistes d'aquest títol". Gual no se sent protagonista per haver fet l'empat a falta de 40 segons enfront del Vic i reconeix que "marcar just després que el Vic fes el segon ens va donar molta moral".

Un dels més aclamats per la parròquia roig-i-negre va ser el 'Negro' Páez. L'argentí, que s'ha guanyat l'afició del Reus pel seu joc i la seva simpatia, assegurava des de l'Ajuntament que "hem patit el que havíem de patir, però val la pena aquest sofriment per portar la copa a Reus". Pel que fa l'afició el 'Negro' no s'esperava "aquesta rebuda de l'afició" i es pensava que "hi hauria menys gent, com l'altre vegada". Páez ha reconegut que "ha estat espectacular, esperem que la pròxima vegada que tornem aquí puguem omplir encara més la plaça".

Matías Platero és el jugador més jove de la plantilla reusenca i dels que porta menys temps a Reus. Tot i això, el jugador argentí ja ha aconseguit una Copa d'Europa i un Campionat del Món. Platero va donar "les gràcies a tots als companys" i va admetre que "hem jugat un molt bon campionat" i que ara "s'ha d'anar a per la Lliga".

Un dels més eufòrics i emocionats era el capità Jordi Garcia. El veterà jugador de l'Alnimar Reus afirmava a Reusdigital.cat que "ha costat 37 anys portar de nou la Copa d'Europa a Reus; és un mèrit molt gran tenir-la de nou aquí". Garcia tenia l'espina clavada de la fase final de l'any passat a Barcelona, on es va perdre la final amb el Barça. "Aquest any ens hem pogut treure aquest mal gust de boca, i a més l'any del centenari", assegurava el capità.

Tot i aquestes celebracions, cal recordar que aquest divendres l'Alnimar Reus juga el primer partit de la semifinals de l'OK Lliga davant del Sorli Discau FC Barcelona, amb l'afegit del morbo que l'equip blau-grana li farà el passadís al Reus. El primer i el segon partit es jugaran al Palau Blaugrana, mentre que els altres dos partits es disputaran a Reus. El porter roig-i-negre, Guillem Trabal, afirmava que "el fet d'haver aconseguit la copa i ara jugar amb el Barça et dóna una tranquil·litat, ja que vas al Palau amb una part de la feina feta". De fet, tots els jugadors van assegurar des del balcó de l'Ajuntament que volien tornar-hi d'aquí a un mes per celebrar el títol de Lliga.

Fonte:
REUS DIGITAL

Aucun commentaire: