22 février 2008

Voltrega (Feminino) - 1° Copa Reina 2008

Reportagem Interviu.es (LINK)
Biesca Gijón. Uma equipa corajosa e unida.

Só assim se podia fazer uma reportagem com fotos artisticas e ousadas. Parabéns a todas.
Em França há os Rugbymans. Em Espanha as Hockeygirls.
*


Foto do Site de Voltrega Feminin (LINK)
*
"El Voltregà guanya per tercera vegada consecutiva la Copa de la Reina d'hoquei
esportiudigital.com / A. Jaumira / Fotos: Xavier Xorto. 24-02-08, 18:18.

El Voltregà s'ha proclamat campió de la tercera edició de la Copa de la Reina en un gran final que ha disputat davant el Biesca Gijón. Les voltreganeses han guanyat 2 a 0 en un partit brillant, que han començat a guanyar des del primer moment.
L'equip català s'ha emportat la tercera edició de la Copa femenina gràcies als dos gols que ha anotat Cristina Barceló en el primer temps, i gràcies al millor nivell de joc davant del rival asturià, a més de la bona actuació de la porter Laia Vives, jugadora internacional.

Al minut 7, Barceló marcava l'1 a 0 després d'un tret d'Adeline que Klein ha refusat. A boca de canó però, hi havia la davantera que no ha dubtat a marcar ficant la punta de l'estic. Un gol que començava a encarar la final.

Abans del segon gol, Barceló en una jugada personal s'internava dins l'àrea i mig caient, ha transformat el segon gol del partit. Un gol que donava més tranquilitat. En un segon temps, en què el Voltregà ha sacrificat el bon joc per la defensa, ha acabat donant la 3a copa de la Reina a Sant Hipòlit.

El conjunt asturià havia accedit a la final després d'imposar-se en la semifinal a Raxoi de Galícia per 1-4, mentre que les catalanes van derrotar en l'anterior ronda a les seves paisanes del Dyser d'Igualada per 2-0.

Pel que fa a la resta d'equips catalans, l'Igualada ha acabat tercer després de guanyar 1-0 al HC Raxoi, mentre el Noia Freixenet, l'equip amfitrió, ha acabat en cinquena posició golejant a l'Alcorcon (1-6). "

Info: esportiudigital.com (
LINK)
**
Mais noticias do Hoquei feminino (AQUI)

Aucun commentaire: